Saturday, March 14, 2009

Loomaaia tuur


Sai siis üle tüki aja jälle loomaaias käidud. Olivia oli ka alguses üleval ja sai natuke elamusi. Umbes 30 minutit oli ikka päris palju juttu ja kilkamist, aga siis tuli selline vässa peale ja kukkusime ära- kahjuks just enne elevantsi majja jõudmist. Oleks tahtnud tema reaktsiooni näha.
Minu mäletamist mööda on neil varasemalt sees natuke vähem ruumi olnud, aga seekord oli kõik kuidagi väga valge ja avar! Elevandid madistasid omavahel ja pealtvaatajatel oli päris lõbus.
Sassi südame võitsid seekord kilpkonnad. Eriti üks neist. Kõik olid lampide all sooja käes peesitamas, aga ühel oli kogu aeg ilgelt kiire. Kael oli õieli, jalad välja sirutatud ja pani ilge kudiga ühest servast teise ja tagasi. Kevad vist! :)

Ja muidugi tegime kohustuslikud pildi ninasarviku otsas.

Sunday, March 8, 2009

Pisike kollane putukas


Saime hommikul 11 paiku naistepäeva kingituse ka kätte. Arizona otsustas poegida koplisse lume sisse. Õnneks oli ilm vähe soojemaks läinud -> -5. Varahommik oli -14. Pakkisin just asju kokku ja plaanisin Oliivi riietada, kui isa jooksis tuppa ja teatas, et koplis on varss. Püsti! No kamandasime isa Oliiviga tegelema ja ülihelikiirusel ajasime emaga ürbad selga ja jooksime koplisse. Seal ta siis oli, jääs, habe härmas, kollane ja püsti. Mutt ja papa passisid ümber. Papa tegi õhupuhastajat, kui keegi püüdis läheneda. Tundus, et nad olid seal juba natuke olnud. Mära oli närviline ja ei lasknud päitseid panna, aga papa oli super. Saime varsale käpad ümber ja hakkasime teda talli poole nügima. Mamma ja papa sabas.
Ah lühidalt läks kõik jube hästi ja poiss igati tragi.
Mõned pildid ka siis mõnetunnisest lapsest :)
)

Wednesday, March 4, 2009

Turuline

Täna, 4. märtsil, käisin Kullerkupu turul õunu ostmas. Päris osavalt (või siis mitte) tehti mulle tüssu. Valisin endale sobivad õunad välja ja tädi vist arvas, et ma olen nii hõivatud kahe lapsega, et ei märka, kuidas ta sisestab kilo hinnaks 0.50 senti kõrgema hinna. Asi on põhimõttes!
Ma muidugi oleks võinud ju midagi öelda, aga no kohe lihtsalt vaatasin, et kas tõesti? Nii, kui nii paljud on sättinud oma kaalud juba mitmekümne grammiga "juhtima", aga .... no ..? Tõbras vot! Järgmine kord lähen proovin meelega, et kas teeb jälle.

Tarkusetera: Kes senti ei korja, see krooni ei saa!;)